De Surface Hub optimaal gebruiken

Opleidingen op maat

Deze opleiding liever op maat van uw noden en doelgroep? Contacteer ons en we regelen dit voor jou.
 
 

Omschrijving

Uw organisatie wil één of meerdere Surface Hubs (2.0) aanschaffen en de vele mogelijkheden natuurlijk optimaal benutten.

Inhoud

 • Introductie: de Surface Hub als vergadertoestel
  De Microsoft Surface Hub is misschien wel het meest veelzijdige en state-of-the-art vergadertoestel van het moment, met zeer veel mogelijkheden die het vergaderen rijker en efficiënter maken.
 • Gebruik van het whiteboard
  De functionaliteiten van het whiteboard in de Surface Hub gaan van de verschillende soorten stiften, hulpmiddelen om vormen te tekenen, tot en met het integreren van web-inhoud
 • Projecteren van je pc
  Natuurlijk kan je de Surface Hub ook gebruiken als een projectiescherm van wat op je laptop staat, en zodat je met touch bediening kan presenteren.
 • Virtuele Skype/Teams-Vergaderingen
  Zit er een deel van de genodigden op een andere locatie, dan kan je de Surface Hub als Skype-toestel gebruiken.  Zo zie je elkaar en natuurlijk ook wat op het bord gepresenteerd wordt, en dat in de hoogste beeld-en geluidskwaliteit.
 • Koppel je Office 365-account en je OneDrive
  Eigenlijk is de Surface Hub ook een Windows 10-pc.  Je hoeft dus niet echt je laptop eraan te verbinden.  Je kan ook rechtstreeks aan de bestanden in je OneDrive - of de inhoud van je whiteboard opslaan in je OneDrive of versturen per mail naar de genodigden.

 

Deze sessie kan op verschillende manieren in uw bedrijf georganiseerd worden:

 • als presentatie van 1 uur: om een idee te geven van de mogelijkheden
 • als workshop van een halve dag: om de vele mogelijkheden in te oefenen en praktisch te leren gebruiken

 

Doelgroep

Wie de Surface Hub optimaal wilt leren gebruiken. 

Voorkennis

Geen basiskennis noodzakelijk. 

Duur

0,5 dag

Prijs per deelnemer

450 EUR
Opleidingen op maat
Iedere organisatie werkt op een andere manier en geen enkele werknemer is hetzelfde. Wij bieden al onze opleidingen ook op maat van jouw organisatie.
Meer lezen