Maak als werkende ouder ook werk van uw work-life balance

Home > Catalogus > Personal Skills Opleidingen > Time & Stress Management

Omschrijving

Werken en kinderen hebben is de standaard vandaag. Het begrip ‘standaard’ doet uitschijnen alsof het evident is, makkelijk organiseerbaar, alsof het iets is dat als een automatisme verloopt. Niets is minder waar! De werkende ouder ervaart de combinatie vaak als een worsteling. Een worsteling met tijd, met fysieke vermoeidheid, met schuld, ... . Dit leidt maar al te vaak tot stress en een minder dan optimaal functioneren. Een situatie waarbij iedereen verliest, de werkende ouder zelf, zijn/haar (werk- én privé-) omgeving én de werkgever!

Vertrekkend vanuit een aantal maatschappelijke oorzaken, bouwt dit seminarie een persoonlijk stappenplan op voor de werkende ouder om te komen tot een inrichting van werk en prive dat voldoening én energie geeft. Omgaan met schuldgevoelens, jezelf motiverende doelen stellen, grenzen zetten, perfectionisme gezond houden, ... zijn enkele van de boeiende thema’s die in dit seminarie aan bod komen.

Het seminarie wordt gegeven door Isabelle Vanachter. Zij is  als gecertifieerd coach bij Arcturus ervaren in coaching en loopbaanbegeleiding en heeft zich gaandeweg  toegespitst op de werkende ouder en het evenwicht tussen werk en gezin.

Inhoud

Dit seminarie combineert beproefde coachings- en timemanagement technieken met een erg praktische aanpak. De lesgeefster speelt graag in op de aanwezigen en de kwesties die vooral bij hen leven. Ze maakt haar deelnemers graag bewust van de keuze voor een betere work-ife balance en reikt handige handvaten hiertoe aan.

Time & Stress Management

Doelgroep

Alle werkende ouders.

Voorkennis

Geen voorkennis vereist.

Duur

1 day

Kalendercursus

Kalendercursus
€ 290,00

U kunt deze opleiding ook bij u organiseren. Op die manier kunt u de opleiding laten doorgaan waar en wanneer u dat wenst. De inhoud van de opleiding kan dan ook worden aangepast aan uw eigen wensen met oefeningen die gebaseerd zijn op het werk van de deelnemers.

Meer info