Een mobiele applicatie met meerwaarde voor je bedrijf: hoe pak je dat aan ?

Home > Catalogus > Personal Skills Opleidingen > Business Management & Strategy

Omschrijving

Meer en meer is het duidelijk dat er in de wereld van morgen (en vandaag) zal gewerkt worden met mobiele devices zoals tablets en smartphones. Als bedrijfsleider is het moment aangebroken om te bestuderen op welke manier je je communicatie en bedrijfsvoering met klanten, leveranciers of interne medewerkers kan professionaliseren of uitbouwen via een mobiele app. Deze sessie geeft je een overzicht van de mogelijkheden en aandachtspunten, zodat je een welomlijnde en correcte vraag kan formuleren naar je developer of dat je – afhankelijk van je vraag - weet waar je terecht kan om een concrete ontwikkeling op te starten.

Inhoud

  • Welke zijn de huidige platformen op de markt en welk is hun aandeel
  • Welke zijn de huidige ontwikkel-methodes
  • Wat zijn de voor -en nadelen zijn van elke keuze. Ontwikkel je voor één platform (iOS, Android, Windows, Blackberry) of ontwikkel je multi-platform?
  • Hoe kies je een platform en ontwikkel-methode in functie van jouw context, verwachtingen en budget
  • Wat met "in house apps" (Business to Business, Business to Employees)
  • Een aantal ideeën rond mogelijke toepassingen.

Stefan Van de Poel, reeds vele jaren bezig met alle aspecten van mobiele apps, begeleidt je met groot gemak en op een neutrale manier door de wirwar aan termen en technologieën met aandacht voor de noden en context van uw organisatie.

Business Management & Strategy

Doelgroep

Bedrijfsleiders of afdelingshoofden die zich willen inspireren over mobiele applicaties: welke keuzes maken, voor welke toepassingen, welke functionaliteiten voorzien, etc.

Voorkennis

Geen specifieke voorkennis vereist.

Duur

1 avond

Kalendercursus

Kalendercursus
€ 270,00

U kunt deze opleiding ook bij u organiseren. Op die manier kunt u de opleiding laten doorgaan waar en wanneer u dat wenst. De inhoud van de opleiding kan dan ook worden aangepast aan uw eigen wensen met oefeningen die gebaseerd zijn op het werk van de deelnemers.

Meer info