E-mail marketing

Home > Catalogus > Personal Skills Opleidingen > Communication

Omschrijving

Het meest gebruikte online medium is ongetwijfeld email. En te oordelen aan de irritatie die spam of ongewenste mail oproept bij mensen is de mailbox een bijna heilige plaats. Maar hoe gebruik je email als effectief marketing instrument zonder prospecten of klanten te irriteren?   In deze opleiding ontdek je de in’s en out’s van het gebruik als email als marketing instrument. Het is niet voor niets het meest effciënte middel om je verkoop te stimuleren. Maar we maken je meteen ook wegwijs in de beste manieren email marketing professioneel aan te pakken en je resultaten te optimaliseren, zonder dat klanten jouw mails naar de spambox verwijzen.  

Inhoud

  1. Het belang van email marketing
  2. Email marketing op de weg van de consument
  3. Van email marketing campagne tot nieuwsbrief
  4. Opbouwen van een email database
  5. Tools voor email marketing
  6. Wat is een goede email
  7. Email converteren naar verkoop
  8. Wettelijk kader (antispamwetgeving)

Deze sessie wordt verzorgd door Tamara Gielen, expert op het vlak van e-mail marketing.

Communication

Doelgroep

Iedereen die bezig is voor de online marketing en communicatie van een bedrijf en professioneel wil omgaan met email marketing.

Duur

1 avond

Kalendercursus

Kalendercursus
€ 270,00

U kunt deze opleiding ook bij u organiseren. Op die manier kunt u de opleiding laten doorgaan waar en wanneer u dat wenst. De inhoud van de opleiding kan dan ook worden aangepast aan uw eigen wensen met oefeningen die gebaseerd zijn op het werk van de deelnemers.

Meer info