Search Engine Optimalisatie

Home > Catalogus > Personal Skills Opleidingen > Communication

Omschrijving

In deze opleiding leer je alles over het opzetten van een degelijke website. Of je zelf aan de slag gaat of samenwerkt met een bureau, met deze kennis vermijd je beginnersfouten. Verder kom je ook te weten hoe je meteen een site bouwt die vlot gevonden wordt door zoekmachines of hoe je je de zoekmachine prestaties van je bestaande site omhoog kan krijgen door search engine optimalisatie (SEO).  

Inhoud

 1. Het belang van de website en SEO
 2. Doelstellingen en KPI's
 3. Types websites
 4. Design
 5. Gebruiksgemak en bereikbaarheid
 6. Opbouw van een site
 7. Zoeken als onderdeel van de weg van de consument
 8. Leesbaarheid voor zoekmachines
 9. De juiste inhoud, vorm en structuur
 10. Het belang van hyperlinks
 11. De invloed van social media op SEO

 

Lesgever voor deze sessie is Herman Maes. Herman heeft doorheen zijn 12 jarige ervaring als blogger (dailybits.be) de nodige veranderingen zien gebeuren in de online wereld, waarbij de afgelopen jaren de zoekmachinewereld een grote evolutie ondergaat. Als online marketeer geeft hij workshops, presentaties en gastcolleges over online marketing, bloggen en Search Engine Optimalisatie en focust hij zich dagdagelijks op technische SEO optimalisatie, het oplossen van SEO problemen en het voortdurend opvolgen van de nieuwe zoekmachine evoluties.

 

Communication

Doelgroep

Iedereen die verantwoordelijk is voor de online aanwezigheid van een bedrijf en dat op een professionele manier wil aanpakken.

Duur

1 avond

Kalendercursus

Kalendercursus
€ 270,00

U kunt deze opleiding ook bij u organiseren. Op die manier kunt u de opleiding laten doorgaan waar en wanneer u dat wenst. De inhoud van de opleiding kan dan ook worden aangepast aan uw eigen wensen met oefeningen die gebaseerd zijn op het werk van de deelnemers.

Meer info