Certified Scrummaster

Opleidingen op maat

Deze opleiding liever op maat van uw noden en doelgroep? Contacteer ons en we regelen dit voor jou.
 
 

Omschrijving

Certified ScrumMaster is een tweedaagse certificatietraining die de slaagkans van je projecten een enorme boost geeft. Je leert in deze opleiding hoe Scrum echt in elkaar zit en hoe je Scrum het beste toepast binnen jouw team of organisatie.

Early bird prijs: €1444 als u zich minstens één maand voor aanvang van de opleiding inschrijft.

Inhoud

Scrum is een framework om tegen een minimale kost een maximaal resultaat op te leveren. Vele organisaties experimenteren al met Scrum, maar slechts enkelen slagen er effectief in om Scrum succesvol te implementeren en de volledige meerwaarde van Scrum te realiseren. 
Deze tweedaagse certificatietraining bereidt je voor op een solide implementatie van Scrum in jouw team of organisatie. Je leert Scrum kennen en zal begrijpen hoe de elementen van Scrum in elkaar passen om optimaal resultaat te garanderen. 
Wij bespreken, ervaren en oefenen samen met jou de principes achter Agile, Lean en Scrum. Deze zijn essentieel als je Scrum in jouw specifieke omgeving implementeert. We reiken je bewezen implementatiepatronen, valkuilen en best practices aan. Zo maximaliseren wij het resultaat dat jij na deze opleiding kan boeken met Scrum.
Deze opleiding is ontworpen om maximaal te renderen voor elke deelnemer. Verwacht dus geen typische, saaie training, maar een uitnodiging om jouw specifieke vragen en uitdagingen te ontdekken. We combineren de theoretische concepten met ervaringen, simulaties en discussies om zo jouw leerervaring te maximaliseren. Na deze opleiding ben je helemaal klaar om Scrum toe te passen of te verbeteren.

We gebruiken Scrum om de opleiding vorm te geven, dus de inhoud zal deels aangepast worden aan jouw specifieke noden. We behandelen zeker: 

  • Agile en Lean principes en waarden
  • Complexe systemen en empirisch werken
  • Het ontstaan van Scrum
  • Het Scrum framework en alle elementen: rollen, rituelen en artifacten
  • De rol van de ScrumMaster in meer detail
  • Requirements in Scrum en het beheren van de Product Backlog
  • Inschattingen maken
  • Project- en release-planning in Scrum 
  • Het opstarten van Scrum projecten
  • Scrum implementeren in jouw organisatie

Na deelname aan deze training zal je op een online examen moeten slagen om het Certified ScrumMaster certificaat van de Scrum Alliance te ontvangen. Deze test bevat 35 multiple choice vragen over de topics die besproken werden tijdens de cursus. Onze trainer zal alle details over het certificatie proces uitleggen en jou naar de nodige materie begeleiden om je voor te bereiden op de test.  

 

Als u meer informatie wilt over het gebruik van de kmo-portefeuille bij deze opleiding, gelieve dit dan duidelijk te vermelden bij de inschrijving. 

Doelgroep

This course is valuable for everyone that wants to be successful at applying Scrum and/or that is pursuing the Certified ScrumMaster certificate or the PMI Agile Certification. 

In terms of roles, this course will benefit everyone involved in Scrum projects: Scrum Masters, team members, engineers, project managers, product managers and line managers. 

Voorkennis

Deze opleiding vereist geen voorkennis rond Scrum. 

Duur

2 dagen

Prijs per deelnemer

1520 EUR
Opleidingen op maat
Iedere organisatie werkt op een andere manier en geen enkele werknemer is hetzelfde. Wij bieden al onze opleidingen ook op maat van jouw organisatie.
Meer lezen