Stress Actie Plan: hoe omgaan met stress?

Home > Catalogus > Personal Skills Opleidingen > Time & Stress Management

Omschrijving

Vandaag voelen mensen voortdurend dat ze onder druk staan en weten niet altijd hoe hiermee om te gaan.  Aan de hand van het Stress Actie Plan (SAP) zorgen we ervoor dat u naar huis gaat met een persoonlijk op maat gemaakt plan waardoor u in de toekomst weerbaarder bent tegen stress.  Deze opleiding reikt u de methodes aan voor een succesvol zelfmanagement.

Inhoud

Behandelde thema’s:

- de geschikte hulpmiddelen voor het persoonlijk welbevinden

- mijn dagelijkse routineplan

- triggers en valkuilen

- eerste waarschuwingssignalen

 

Het nut van een persoonlijk SAP (Stress Actie Plan) is dat jij weet welke acties nodig zijn om prettig te leven en te werken, wat er moet gebeuren bij de eerste waarschuwingssignalen en wat je moet doen als je onverhoopt in een crisis raakt.

De trainer, Jeroen Van Loocke, geeft al 15 jaar effciëntie-opleidingen bij veel bedrijven in binnen- en buitenland.  Zijn Stress Actie Plan heeft al veel mensen geholpen bij het positief beheersen van hun stress.

 

 

Time & Stress Management

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor werknemers die hun stress beter onder controle willen houden.

Duur

1 halve dag

Kalendercursus

Kalendercursus
€ 290,00

U kunt deze opleiding ook bij u organiseren. Op die manier kunt u de opleiding laten doorgaan waar en wanneer u dat wenst. De inhoud van de opleiding kan dan ook worden aangepast aan uw eigen wensen met oefeningen die gebaseerd zijn op het werk van de deelnemers.

Meer info