Op weg naar zelfsturing: Sociocratie 3.0 introductie

Opleidingen op maat

Deze opleiding liever op maat van jullie noden en doelgroep? Contacteer ons en we regelen dit voor jullie.
 
 

Omschrijving

Inhoud

Meer en meer teams en organisaties onderzoeken hoe ze op een menselijke manier hun effectiviteit en wendbaarheid kunnen vergroten. Ze investeren in gedeeld leiderschap, zelfsturing en meer fluide organisatiestructuren. Steeds vaker kiezen ze voor Sociocratie 3.0 - of kortweg S3 - om hen op die weg te ondersteunen. S3 is een sociale technologie die ons een erg krachtige verzameling van principes en flexibel inzetbare technieken aanreikt. Deze technieken bieden een antwoord op veel actuele uitdagingen in organisaties: mensen in hun kracht zetten, effectiever samenwerken en een lerende, wendbare organisatie ontwikkelen.

Wil je op een persoonlijke en boeiende manier kennismaken met S3? Volg dan zeker deze online workshop. Door een combinatie van theorie, oefeningen en reflectie begrijp je wat S3 inhoudt en hoe je het in de praktijk kan toepassen. Je leert een aantal van de meest krachtige S3-patronen kennen zodat je er meteen mee aan de slag kan in jouw team of organisatie.

Inhoud

  • doelen en uitdagingen te verduidelijken
  • verandering en experimenten in je team te initiëren
  • om te gaan met complexiteit
  • meer duidelijkheid te creëren in rollen en verantwoordelijkheden
  • meer effectieve en gedragen beslissingen te nemen

Doelgroep

Deze opleiding is ontworpen voor iedereen die nieuwsgierig is naar S3 en hoe het kan helpen bij het verbeteren de samenwerking binnen en overheen teams, het verhogen van de medewerkersbetrokkenheid en het omgaan met complexiteit en verandering. De S3-principes en -patronen zijn toepasbaar in elk type van team, project of organisatie. Er is geen voorafgaande kennis of ervaring vereist om deze workshop te volgen.

Duur

3 uur

Prijs per deelnemer

360 EUR
Opleidingen op maat
Iedere organisatie werkt op een andere manier en geen enkele werknemer is hetzelfde. Wij bieden al onze opleidingen ook op maat van jouw organisatie.
Meer lezen