De perfecte cocktail voor jouw organisatie


Een succesvol veranderings- of opleidingstraject bestaat uit veel meer dan alleen opleidingen en is pas efficiënt als het helemaal op maat van je organisatie is.  
Daarbij gaan we grondig te werk en houden we rekening met alle inhoudelijke en praktische factoren. Tijdens de voorbereiding werken we samen met jou de drie fases uit:

  1. Informeren en motiveren
  2. Opleidingsfase
  3. Ondersteunen
 

Maak je collega's warm

Alles start met het grondig informeren en motiveren van de medewerkers.  Via een uitgewerkt communicatieplan, waarin ook moderne middelen zoals infovideo's gebruikt kunnen worden, geven we de visie, doelstellingen en voordelen weer zodat je collega's zin krijgen om meer te weten te komen.


Variëren met opleidingsvormen

De opleidingen kunnen op heel veel manieren gegeven worden.  We geven vaak traditionele klassikale workshops, en kunnen daarnaast bijvoorbeeld ook kwalitatieve e-learning, blended learning of webinars inzetten.  

 

Ondersteunen op lange termijn

Een verdere ondersteuning van de gebruikers na de opleiding kan bestaan uit het uitbouwen van een intern key-usernetwerk of het ter beschikking stellen van een kennisplatform (lees ook deze getuigenis).

Daag ons uit

Vul het formulier in en wij contacteren je om je project te bespreken.

Wil je onmiddellijk antwoord?

Stephen Van de Wiele
Telefoon: +32 3 450 71 35
of chat met onze collega