Visual Facilitation Essentials

Opleidingen op maat

Deze opleiding liever op maat van uw noden en doelgroep? Contacteer ons en we regelen dit voor jou.
 
 

Omschrijving

Maak je vaak deel uit van meetings, workshops of trainings? Of je nu meehelpt of meedoet; concepten, relaties en conclusies visualiseren zullen jou en je collega's meer inzicht en geheugen geven. Visueel helpen of visuele notities nemen zullen ook creativiteit boosten en gesprekken en focus stimuleren.  

In deze ééndaagse workshop zullen we jou leren hoe je toffe beelden en tekeningen kunt creëren. Je zal leren hoe je ze kunt maken en ze kunt gebruiken bij het werken en een betere trainer kunt worden.  

We zullen je gemakkelijke, maar doeltreffende technieken aanleren om te schrijven, te tekenen, ideeën te linken en informatie te structureren. Verwacht echter niet om enkel neer te zitten en te luisteren tijdens deze workshop. Je zal een set goede markeerstiften krijgen (Neuland) en je zal de hele dag oefenen en experimenteren. Zo zal je van onze trainers, die zowel ervaren als visuele bemiddelaars zijn, persoonlijke feedback en tips ontvangen om jezelf verder te verbeteren. 

Na deze training ben je klaar om mooie en doeltreffende flip-charts of whiteboard notities te maken om jouw vergaderingen en gesprekken een boost te geven. 

In onze trainingsprijs is een facilitatieset van €25.00 inbegrepen.

Inhoud

Tijdens deze workshop zullen we de volgende topics behandelen: 

  • Een duidelijke en leesbare handschrift
  • Hoe gemakkelijke, maar geweldige connecties, kaders, pijlen enz. te tekenen om ruimtelijke informatie te structureren. 
  • Verschillende manieren en flows om de informatie te structureren
  • Jouw eigen visuele symbolenbibliotheek
  • Emoties, mensen en vaakvoorkomende activiteiten visueel uitdrukken
  • Hoe kleuren gebruiken bij het visualiseren
  • Alle technieken in geweldige visualisaties integreren 

Doelgroep

Deze training is voor iedereen die het houden van vergaderingen, gesprekken, info-sessies en trainings dynamischer, catchy en leuker wilt maken. Je hebt geen artistieke tekenvaardigheden nodig. Je hebt enkel een open geest nodig en bereid zijn om iets nieuws (en leuks) te leren. 

Voorkennis

Geen voorkennis nodig. 

Duur

1 dag

Prijs per deelnemer

650 EUR
Opleidingen op maat
Iedere organisatie werkt op een andere manier en geen enkele werknemer is hetzelfde. Wij bieden al onze opleidingen ook op maat van jouw organisatie.
Meer lezen